Når man skal SEO optimere, er det vigtigt at man har styr på ens værktøjer. Man skal gerne have de rette ting at arbejde med, for at man kan lave de bedste optimeringer muligt. Det er værktøjer som Ahrefs.com der hjælper dig med at finde enormt mange samt vigtige informationer omkring søgeordsvolumener og hvordan søgeresultaterne er nu. Bruger man de rette værktøjer, kan man helt sikkert sikre sig meget af den trafik der er i det marked man arbejder i.

Når man skal lave SEO så er der mange ting man gerne vil vide inden man går igang med det arbejde man laver. Først og fremmest vil man sikre sig at man har styr på hvor meget volumen der er at hente til sin hjemmeside. Dette vil man ofte finde ud af i et program som Ahrefs.com, som man kan lave udvidede søgninger med. Her kan man altså se det potentiale der er at hente. Herefter skal man gerne lave både onpage og offpage seo, hvilket er de to tools som man primært arbejder med når man seo optimerer. SEO værktøjer er der rigeligt af, men det er erfaring og know how som får en langt i denne branche. Det er svært som nybegynder at lave SEO der fungerer, så har man en med viden indenfor emnet så er det en god ide at spørge sig til råds.

Herunder bliver der gennemgået de fem tools som vi hos NORTHERN SEO mener er de vigtigste SEO Værktøjer man kan bruge til sit SEO arbejde.

Ahrefs.com

Det allerede nævnt Ahrefs.com er et af de bedste værktøjer til SEO. Som SEO arbejdere gennem mange år har vi oplevet at Ahrefs.com er det absolut vigtigste værktøj til SEO, som er uundværligt for alle der laver SEO. Den mængde information som Ahrefs.com leverer kan ikke findes bedre noget andet sted, og derfor er Ahrefs.com centralt for alle SEO arbejdere.

Seoreviewtools.com

Dette site har nogle af de samme funktioner som Ahrefs.com, men derudover har den gode funktioner som duplicate content checker. Duplicate content får en i helvede når det kommer til SEO. Det er ligesom at poste ingenting, da alt værdien som contentet burde tilskrive sitet i realiteten er fjernet. Derudover kan man også få en stor bøde fra andre sites, hvis man har stjålet deres content. Seoreviewtools.com har mange andre fede funktioner, som er gode værktøjer til SEO.

Georanker.com

Det som Georanker.com er super gode til, ligger lidt i deres domænenavn. Dette værktøj er ekstremt godt til at se ens konkurrence samt et godt overblik over ens egen position. Dette tilbyder Ahrefs.com også, men i en mere overordnet version. Georanker.com er altså fantastisk til at se hvordan ens site performer i søgemaskinen.

Google Search Console

Dette er et program fra Google selv, som man kan brug til at se hvordan ens site performer udelukkende organisk. Det er altså godt til at få tal man kan analysere på når man skal vurdere hvordan ens site performer. Som følge af at det er en Google extension, så er dette værktøj ekstremt præcist, hvilket er lige hvad man kan lide. I dette program kan man se ting som ens CTR performance pr underside, og om man evt. skal pille ved sine Meta Titler og Beskrivelser for at øge denne.

Yoast SEO

Yoast SEO er et plugin man kan få i WordPress, som er ekstremt effektivt til at lave godt On page SEO. Den checker efter alle ting som ens On page SEO skal indeholde. Dette sikrer altså at man har den optimale struktur og indeksering af sine undersider. Med Yoast SEO kan man rigtig mange ting, såsom også at tjekke at man har den rette keyword density eller den perfekte længde på sin Meta Titel og Beskrivelse.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *